avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Amenzi, impozite neplatite
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Amenzi, impozite neplatite

Buna ziua,
Cu ceva timp in urma cand aveam masina, am adunat amenzi rutiere cat si impozite neplatite pe aceeasi masina. Intre timp am dus masina la fier vechi astfel ca politia ma poate amenda doar daca depasesc viteza legala cu bicicleta. Am fost executat silit, popriire pe cont si ce mai implica operatiile in domeniu.
As vrea sa stiu daca exista vreo lege de sanerizare a datoriilor? Auzisem zvonuri ca dupa 5 ani ti se sterg datoriile, gen, faliment persoana privata...
Exista asa ceva? Unde as putea sa gasesc ceva informatii edificatoare?
Va multumesc, o zi buna!
Bogdan
Cel mai recent răspuns: tdrbogdan , utilizator 12:19, 19 Ianuarie 2017
Datoriile se prescriu dupa 5 ani de la declararea insolvabilitatii unei persoane, nu de la data efectiva a datoriei
Vă mulțumesc!
Pentru cei care se regăsesc în situații asemănătoare....
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
tdrbogdan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenda circulatie cristi tyk cristi tyk Buna ziua, Am primit in data de 21.06.2011 o instiintare de plata de la primarie in legatura cu doua amenzi de circulatie primite in data de 04.05.2010 si ... (vezi toată discuția)
Impozitul si amenzile decedatului ionutz23 ionutz23 Buna ziua, Socrul meu a decedat acum aproximativ 50 de zile. Are o masina pe numele lui si interesandu-ma la Administratia locala de taxe si impozite ar ... (vezi toată discuția)
Sunt eleva si am fost amendata. daca nu platesc pot fi executata silit? gabytza_4u10 gabytza_4u10 Sunt eleva,minora am o amenda pe care nu am platit-o la timp si acum mia venit o somatie cu un titlu executoriu,daca nu platesc pot fii executata silit? si ce ... (vezi toată discuția)