avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii pentru ocupatia 251202 (programator)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii pentru ocupatia 251202 (programator)

Buna, pentru ocupatia programator (COR 251202) se cer studii superioare.

Un absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, Sectia Comunicatii (5 ani / absolvent 2007) poate fi incadrat pe acest post sau e musai sa fie absolvent de Automatica / Calculatoare / Cibernetica.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 20:19, 17 Ianuarie 2017
Un absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii poate ocupa functia de programator.
freeelis a scris:

Un absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii poate ocupa functia de programator.

Multumesc, domnul Vasile, ma puteti ghida spre ceva lege / ordin / ordonanta cara sa sustina acest lucru?
Nu exista niciun text de lege care sa prevada exact asa ceva.

Exista asa ceva in Ordinul ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice, al ministrului pentru societatea informaţională şi al viceprim-ministrului, ministrul finanţelor publice, nr. 539/225/1.479/2013 privind încadrarea în activitatea de creaţie de programe pentru calculator abrogat in prezent.
Va multumesc, am gasit ordinul! Cred ca e mai mult decat sufficient (char daca e fost abrogat ordinul), e doar pentru informarea contabilului care nu era prea sigur ca diploma de la Comunicatii ar fi ok pentru acest post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii contabilitate și informatică de gestiune adiprisacariu adiprisacariu Bună ziua, am absolvit specializarea mai sus menționată (Contabilitate și INFORMATICĂ de Gestiune) și sunt curios dacă pot cu aceasă specializare să ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Reducere impozite - angajat it? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, am citit un articol unde era mentionat ca o firma daca are angajata o persoana pe serviciul IT nu plateste taxe pentru acesta? exista baza legala ... (vezi toată discuția)