avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... plati seap
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

plati seap

rog lamurire!
in august 2007 societatea noastra a fost inscrisa in sistemul SEAP ca autoritate contractanta pentru achizitionarea de lucrari. anunturile au fost valabile pana in decembrie 2007. in urma publicarii nu am incheiat nici un contract cu ajutorul acestui serviciu. din decembrie 2007 pana in prezent, nu am mai folosit serviciul SEAP, cu atat mai mult ca certificatul digital emis de catre ei si cu ajutorul caruia puteai sa accesezi acest serviciu a expirat din 2008. acum primesc o factura prin care trebuie sa platesc :Tarif acces in SEAP pt semestrul II an 2009!!! cica conform HG nr 370/martie/2009 - le-am trimis adresa prin care solicit stornarea facturii pt motivele expuse, dar ei imi dau raspuns ca trebuie oricum sa platesc datorita fapului ca nu am anuntat SEAP-ul ca renunt la dreptul de autoritate contractanta! - dar nu am mai folosit acest serviciu de 2 ani! si nici nu puteam avea acces in sistem pt ca imi expirase certificatul digital!!
ce pot sa fac??
va multumesc!
In mod normal ar fi trebui sa faceti o adresa catre SEAP in care sa precizati faptul ca renuntati sa faceti parte din acest serviciu ca si autoritate contractanta (sau participant)...e posibil sa se fi reinnoit la inceputul fiecarui an de la sine. Incercati sa purtati o discutie cu cei de acolo (personal, daca se poate), explicati-le situatia, insa daca ati fost inscris, cred ca trebuie sa platiti. Din cate stiu tariful de inscriere in SEAP este perceput chiar daca nu ati incheiat vreun contract cu ajutorul serviciului (este doar taxa de inscriere). E posibil sa va ajute faptul ca certificatul digital pentru accesare a expirat in 2008. Mult succes!
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2009
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata tarif acces conf hg 370/2009 duncacristian duncacristian Poate ma ajutati si pe mine : am primit o decizie si o factura in cuntum de 1500 lei +TVA de la ASSI, pentru \"tarif acces in SEAP, semestrul 2 -2009\".Am ... (vezi toată discuția)
Hg 1660/2006 Ionescu15 Ionescu15 Ma intereseaza enuntul initial al art. 64,65,66 al acestui HG ca ulterior au fost abrogate!!! Cu deosebita stima!!! (vezi toată discuția)
Tariful de acces in seap, conform hg 370/2009, pentru anul 2009 Ionescu15 Ionescu15 Tariful de acces in SEAP pentru autoritati contractante, conform HG 370/2009, pentru anul 2009,ulterior desfiintat, tarif la care se aplica TVA,are caracter ... (vezi toată discuția)