avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... nelămurire salar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

nelămurire salar

Care este salarul corect dacă în anul 2011 începând cu data de 1 ianuarie 2011 cuantumul brut al salariului de bază , a sporurilor , indemnizațiilor , compensațiilor și ale celorlalte elemente de salarizare , acordate pentru luna octombrie 2010 , se majorează cu 15 % am beneficiat de un salar brut lunar de 993 lei .
Menționez că îndeplinesc funcția de consilier registru agricol la Primăria comunei Bălăceana , jud Suceava , am absolvit studii superioare , pe care le-am finalizat în anul 2011 , am o vechime în muncă de 24 ani , o vechime în funcție publică de 17 ani , sunt consilier cl I , grad profesional principal . Deasemeni vă comunic că la promovarea în grad nu am primit nici un leu la salar . La momentul de față am un salar brut de 1452 lei și un salar net lunar de 1067 lei . în speranța că voi primi un răspuns care să mă lămurească , vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Salariu de baza lunar brut martapopescu martapopescu Buna ziua, Care este salariul de baza brut al unui angajat contractual in cadrul unei istitutii publice in functia de inspector de specialitate gradul II, ... (vezi toată discuția)
Marire salariu jenicaprod jenicaprod Stie cineva, daca in administratia publica locala, salariile incepand cu anul 2011 pana in prezent au fost majorate cu vreun procent? In institutia unde ... (vezi toată discuția)
Ref.salariu de incadrare mitimama mitimama Buna ziua!Am fost incadrata incepand cu 1 septembrie 2016 pe un post de educator ergoterapeut debutant(avand studii superioare de specialitate) ,clasa de ... (vezi toată discuția)