buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema. O persoana a cumparat o casa veche care se afla langa casa mea si si-a construit o firma de termopane lipita de casa mea. I-am facut reclamatie si persoana a zis ca-si va muta atelieru, a facut izolatie si si-a mutat aparatele de langa peretele casei pe partea opusa a atelierului. Dar zgomot tot este din cauza lor. Ce pot face ca sa-si mute definitiv atelierul de acolo. Nu mai suport galagia care se aude de dimineata pana seara. Va rog amabil sa-mi dati un sfat
Daca nu reusiti sa ajungeti la o intelegere,pe cale amiabila,atunci nu va ramane decat sa apelati la justitie...Constitutia prevede ca "dreptul de proprietate obliga la asigurarea bunei vecinatati".
Daca nu reusiti sa ajungeti la o intelegere,pe cale amiabila,atunci nu va ramane decat sa apelati la justitie...Constitutia prevede ca "dreptul de proprietate obliga la asigurarea bunei vecinatati".
=D>FOARTE CORECT!
Daca zgomotul se face in intervalul orar 22-08 atunci puteti face plangere si la politie pentru incalcarea prevederilor legii 61/1991B-)
La protectia mediului am facut reclamatie, are autorizatie de mediu, are voie sa taie 4-500 kg /luna, dar in loc sa taie 400 kg de pvc pe luna, el taie saptamanal atat, ceea ce este anormal. Cat despre cea de functinare, nu are nici o firma luminoasa ceva care sa arate la strada ca el are firma.
Vecin reclamagiu
letty
Buna ziua, sunt administratorul unei firme si am sediul social si punctul de lucru intr-un spatiu oferit prin contract de comodat de mama mea.
Vis-a-vis de ... (vezi toată discuția)