avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... firma de termopane lipita de casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

firma de termopane lipita de casa mea

buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema. O persoana a cumparat o casa veche care se afla langa casa mea si si-a construit o firma de termopane lipita de casa mea. I-am facut reclamatie si persoana a zis ca-si va muta atelieru, a facut izolatie si si-a mutat aparatele de langa peretele casei pe partea opusa a atelierului. Dar zgomot tot este din cauza lor. Ce pot face ca sa-si mute definitiv atelierul de acolo. Nu mai suport galagia care se aude de dimineata pana seara. Va rog amabil sa-mi dati un sfat
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 12:30, 8 Septembrie 2009
Daca nu reusiti sa ajungeti la o intelegere,pe cale amiabila,atunci nu va ramane decat sa apelati la justitie...Constitutia prevede ca "dreptul de proprietate obliga la asigurarea bunei vecinatati".
luiza2008 a scris:

Daca nu reusiti sa ajungeti la o intelegere,pe cale amiabila,atunci nu va ramane decat sa apelati la justitie...Constitutia prevede ca "dreptul de proprietate obliga la asigurarea bunei vecinatati".

=D>FOARTE CORECT!
Daca zgomotul se face in intervalul orar 22-08 atunci puteti face plangere si la politie pentru incalcarea prevederilor legii 61/1991B-)
Multumesc d-le Mihai!
Da` autorizatie de functionare, mediu, etc exista?
La protectia mediului am facut reclamatie, are autorizatie de mediu, are voie sa taie 4-500 kg /luna, dar in loc sa taie 400 kg de pvc pe luna, el taie saptamanal atat, ceea ce este anormal. Cat despre cea de functinare, nu are nici o firma luminoasa ceva care sa arate la strada ca el are firma.

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice-atelier de metale headspin headspin Buna ziua, Locuiesc intr-un oras mic.Stau la casa.Chiar langa mine un atelier de metale cu vre-o 20-30 de angajati care toata ziua taie fiarele si fac o ... (vezi toată discuția)
Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)
Vecin reclamagiu letty letty Buna ziua, sunt administratorul unei firme si am sediul social si punctul de lucru intr-un spatiu oferit prin contract de comodat de mama mea. Vis-a-vis de ... (vezi toată discuția)