avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 250 / decembrie 2016 aplicabilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 250 / decembrie 2016 aplicabilitate

Sunt referent grad II S ( studii universitare de lunga durata), gradatia 4, cu atributiile educatorului specializat in cadrul unui centru de zi al unui consiliu local dintr-o comuna
si as dori sa stiu daca legea 250/2016 este aplicabila si in cazul persoanelor contractuale din cadrul CL, deoarece in DGASPC -uri s-au acordat mariri de salarii conform acestei legi cu data de 1 decedmbrie 2016 ( salariul din ianuarie a fost marit),dar noi cei din primarii nu am primit nimic, ba mai mult ni s-a spus ca salariile sunt platite din bugetele locale si nu pot fi marite precum se intampla la institutiile care primesc bani din bugetul de stat.As mai dori sa stiu ce procent se acorda la salar conform acestei legi.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Este legala introducerea sporului de vechime in salariul de baza? Lily40 Lily40 Buna ziua, Din cate stiu, incepand cu luna august 2016 salariile personalului didactic din invatamantul universitar trebuiau marite cu 10%...In cazul ... (vezi toată discuția)
Anulare personalitate juridica biblioteca municipala maragabriel maragabriel Prin hotarare de Consiliu local s-a infiintat un Centru Cultural. Acesta cuprinde in structura sa Biblioteca Municipala (institutie publica de drept public cu ... (vezi toată discuția)
Marire salariu? giovanni72 giovanni72 Sunt asistent personal pentru persoana cu handicap permanent! Lucrez la DGASPC sector 5.Doresc sa stiu daca beneficiez de marire salariu in baza OUG 2/2016 ... (vezi toată discuția)