avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... compensatie chirie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

compensatie chirie

Buna ziua! As dori daca se poate ,cineva sa-mi dea un raspun la urmatoarea problema:in anul 2009 m-am mutat dintr-o Unitate Militare la cea de care apartin acum si stiam ca nu am dreptul la compensatie de chirie,dar odata cu disponibilizarile din M.A.I ,am fost pus la dispozitie in interes de serviciu din ordinul Ministrului M.A.I iar dupa ce am sustinut un examen am fost repus in functie tot in interes de serviciu.Mentionez faptul ca nu am domiciliul in garnizoana in care activez si as dori sa stiu daca pot beneficia de compensatie de chirie,deoarece singurul raspuns care mi-a fost dat de cei care se ocupa de dosarele pt compensatia de chirie a fost acela ca "Istoricul meu nu imi permite sa beneficiez de compensatia pt chirie".Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 18 Ianuarie 2017
Ati depus dosarul pentru acordarea compensatiei ?

Vedeti art.2 din Hotărârea Guvernului nr. 1867/2005
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie mapn in cazul achizitionarii unui imobil prin leasing imobiliar hrimiucsorin hrimiucsorin beneficiez de compensatie de chirie (mapn), in cazul in care achizitionez un imobil prin leasing imobiliar pierd acest drept? (vezi toată discuția)
Pot beneficia sau nu de chirie? Catani83 Catani83 Am o problema si as vrea sa stiu dk poate cineva sa-mi ofere un raspuns. Sunt cadru MAI(jandarm) si am o nelamurire in ceea ce priveste acordarea chiriei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc alina, detin in proprietate o garsoniera ... Melania1970 Melania1970 Buna ziua, ma numesc Alina, detin in proprietate o garsoniera in Bucuresti, am un copil, si partenerul meu de viata este cadru militar, tot in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)