avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despagubiri civile catre CASMB
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despagubiri civile catre CASMB

Buna seara! Am fost implicata intr-un proces penal, de unde a rezultat ca am de achitat catre CASMB despagubiri civile in valoare de 50.000 de lei. Am facut o cerere la dl presedinte pentru a putea achita suma in rate si nu mi-a fost acceptata.
Ce demers mai pot face, pentru ca nu am cum sa achit suma aceasta?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare zarnescudaniel zarnescudaniel Buna Am o intrebare in legatura cu efectele unui angajament de plata. Matusa mea a fost condamnata pentru infractiunea de loviri sau alte violente si a ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii hogasisabel hogasisabel As vrea sa va intreb daca poate fi admisa urmatoare actiune in pretentii: in ruma unei condamnari penale, unchiul meu a fost obligat sa plateasca despagubiri ... (vezi toată discuția)
Doresc sa recuperez valoarea bunurilor distruse din imobil inchiriat ContSters202285 ContSters202285 buna ziua, vin cu urmatoarea speta am inchiriat un spatiu cu tot cu bunuri, la data solicitarii eliberarii spatiului, acestia nu au vrut sa se ... (vezi toată discuția)