avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social, munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social, munca in folosul comunitatii

Buna seara.Datorita faptului ca eu si sotia nu avem venituri,locuinta etc.,cei de la primarie ne-au spus ca beneficiem de ajutor social.Intrebarea mea este urmatoarea.Daca noi avem un copil de 3 ani,ajutorul social il va lua sotia,ea este nevoita sa presteze munca in folosul comunitatii? Va multumesc ,astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Referitor ajutor social sau orice alta forma de ajutor CiuciudauMarinela CiuciudauMarinela Buna seara, Am urmatorul caz: parintii mei, in varsta de 59 de ani nu au niciun venit (salar,pensie,somaj,ajutoare sociale,etc), iar tatal meu mai are 2 ani ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala vs ajutor social cpaula cpaula O studenta(cursuri de zi), cu varsta peste 30ani si care are intretinere un copil de 7 ani poate beneficia de ajutor social daca are bursa sociala de ... (vezi toată discuția)
De ce mama mea nu poate să dispună de ajutor social? Adela Lupaș Adela Lupaș În condițiile Legii nr. 416/2001, familiile și persoanele singure au dreptul să primească un venit minim garantat ca formă de asistenţă socială. Cu ... (vezi toată discuția)