Buna seara,
Am urmatorul caz: parintii mei, in varsta de 59 de ani nu au niciun venit (salar,pensie,somaj,ajutoare sociale,etc), iar tatal meu mai are 2 ani pana la pensie; stau in casa bunicului si nu au nici pamant nici altceva pe numele lor. Exista vreo forma de ajutor pe care sa o poata primi de la stat (primarie) si daca da, in ce conditii? Multumesc foarte mutl si astept cu interes raspunsul...Nu m-a lamurit nimeni pana cum daca pot beneficia de vreun fel de ajutor social...
La primaria din comuna unde locuiesc parintii mei ,li s-a spus ca nu pot beneficia de niciun fel de ajutor dat fiind faptul ca nu pot face dovada ca au locuinta, ceea ce mi se pare absurd...
Practic , ei stau in casa bunicului meu, bunicul meu de 92 de ani, este in viata, il ingrijesc parintii mei insa, casa este pe numele lui si din acest motiv, li s-a spus la primarie ca nu pot beneficia de niciun fel de ajutor pentru ca nu o locuinta pe numele niciunuia dintre ei.
Poate fi acesta un motiv? Nu inteleg cum o persoana care are o locuinta poate beneficia de un ajutor social, dar cel care nu are NICI locuinta nu il poate primi?
Ajutor social
ghost87
Buna seara. Am si eu o nelamurire, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Am doi bunici, despartiti numai faptic, nu si divortati legal. Bunicul are o pensie de ... (vezi toată discuția)