avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen si autorizatii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen si autorizatii

Buna ziua,

Intentionez sa imi deschid un coffee shop micut, fara mese sau scaune doar cu servire "to go" in care voi vinde cafea, croissante cu unt, prajituri, sandwisuri. In ce cod caen ar trebui sa ma incadrez si ce autorizatii imi sunt necesare?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Mregeti la un cabinet de avocat pentru redactarea actelor si va mentiona toate codurile necesare pentru desfasurarea activitatii . Nu este doar un cod , ci o serie intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru activitate coffee to go/coffee shop roxana82m roxana82m Buna ziua, Am inchiriat si amenajat un spatiu pentru desfasurarea activitatii unui coffee to go, mai exact voi prepara diverse sortimente de cafea la ... (vezi toată discuția)
Locatie tip cafenea, dar nu cafenea vch2009 vch2009 Buna ziua, De ceva vreme ma chinui sa ma documentez si sa aflu pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a deschide o locatie de tip cafenea. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Exista cod caen pentru cafenele "to go" fara vanzare de bauturi alcoolice badilalucian badilalucian Buna ziua, Stie cineva daca exista cod CAEN pentru un coffee shop \\"to go\\" fara vanzare de bauturi alcoolice. Intentionez sa comercializez doar ... (vezi toată discuția)