avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Angajatorul este obligat sa îmi restituie roti banii pe concediul medical?sunt în concediu din octombrie Si pe ultimele 6 luni am 1900 brut. Si cred ca nu mi.a dat roti banii.multumesc
Cel mai recent răspuns: Raluca Ifrim , Avocat 15:09, 19 Ianuarie 2017
RoxanaStm a scris:

Angajatorul este obligat sa îmi restituie roti banii pe concediul medical?sunt în concediu din octombrie Si pe ultimele 6 luni am 1900 brut. Si cred ca nu mi.a dat roti banii.multumesc


Sunteti in concediu medical sau concediu de maternitate? Titlul postarii nu are legatura cu continutul postarii. Cele doua concedii se calculeaza diferit. Oricum, in niciunul din cele doua cazuri - boala sau maternitate - nu veti primi banii integral, ca si cum ati lucra. Insa, repet, calculul indemnizatiei pe care o primiti este diferit, in functie de felul concediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pe concediul de maternitate RoxanaStm RoxanaStm Angajatorul este obligat sa imi restituie toti banii de pe concediul de maternitate? Salariul meu este de 1900 brut, si mi s-a dat doar 1319 pe noiembrie. ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)
Calcularea concediului maternal DanielaRistea DanielaRistea Buna ziua! Am intrat in concediul de risc maternal in data de 01.07.2015 pana in data de 28.10.2015 dupa care din data de 29.10.2015 pana in data de 13.11.2015 ... (vezi toată discuția)