Daca am un credit ipotecar cu rate pentru urmatorii 20 ani si aceeasi banca va castiga un proces in urma caruia voi avea o suma de plata (pana in 4000 euro) aceasta suma va fi poprita la angajatorul meu cu un sfert din salariu sau se vor duce si banii pe care ii voi vira in contul ratei, la suma poprita?
Cand va incepe executarea silita solicitati sa se puna poprire pe 1/4 din salariu, in acord cu creditorul, altfel executorul va face adresa la banci pentru poprirea oricaror sume s-ar gasi in cont.
Urmeaza sa semnez un act aditional cu aceasta banca, pot cere sa fie inclus un articol in acest AA cu situatia in care vor exista sume castigate in instanta, (eventual mentionat dosarul care este pe rol) sa fie poprite doar din salariu cu 1/4 ?
Daca spuneti ca astfel nu mi se opresc si banii de rate pentru sumele poprite...
Poprire
bruneta89
buna seara
as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile.
la munca inca nu a ajuns institare
azi ... (vezi toată discuția)
Executare silita
MonicaMal
Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din ... (vezi toată discuția)