avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire, contestatie la titlu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire, contestatie la titlu

Buna ziua,
In anul 2008 luna august am facut un credit si un card de credit.Am putut platii pana in anul 2009 luna martie.In anul 2014 am primit un titlu de executare silita.In anul 2015 luna noiembrie m-am angajat si mi-au pus poprire pe jumatate din salariu.
Intrebarea mea este : se poate face contestatie la executare in anulare pentru ca s-a depasit termenul si creanta s-a prescris si daca imi pot recupera banii care au fost popriti?
As avea nevoie de un avocat care sa ma poate ajuta in acest caz.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare nedepusa in termen Florin_Ionut Florin_Ionut Buna ziua! La mijlocul anului 2014, o societate de recuperare creante a obtinut o incuvintare a executarii silite la o instanta dintr-un judet in care nu mai ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare poprire salariu vali70 vali70 Buna ziua ! in anul 2008 am avut un contract de credit pe care din motive de disponibilizare in anul 2010 nu l-am putut achita. In anul 2014 s-a incuvintat ... (vezi toată discuția)