avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare poprire salariu

Buna ziua !

in anul 2008 am avut un contract de credit pe care din motive de disponibilizare in anul 2010 nu l-am putut achita. In anul 2014 s-a incuvintat executarea silita - la peste 4 ani de la ultima plata efectuata de mine . La locul de munca pe care il aveam in 2014 mi-a venit poprire - dar deoarece atunci cand a venit instintarea acasa eu eram detasat in alt oras - am aflat tarziu si nu am mai putut face contestatie . Astfel poprirea a mers pana in anul 2015 , cand am plecat de la aceea firma. In anul 2016 m-am angajat la alta firma - iar acum -dupa 1 an si 6 luni mi-a sosit iar poprirea.
Intrebare : acum mai pot face contestatie in termenul legal de 15 zile -pe motiv ca s-a prescris termenul de 3 ani in care aveau dreptul sa ceara executarea silita ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:12, 30 Ianuarie 2018
Din ceea ce spuneti dvs. termenul de prescriptie pare sa se fi intrerupt. Fara a vedea actele e putin complicat sa stim daca aveti motive reale de contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita 2016 - contract card de credit 2006 Alex_1985 Alex_1985 Buna ziua, Tatal meu a incheiat la inceputul anului 2006 un contract de card de credit cu o banca la care nu a mai putut plati ratele respective din ... (vezi toată discuția)
Executarea silită aristica1957 aristica1957 Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita vali70 vali70 Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : - am avut o executare silita cu poprire pe salariu la angajator in anul 2014 S-a oprit din salariu pana in octombrie ... (vezi toată discuția)