avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silită

Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi nu am mai putut plăti.Nu m-a instintat banca ci o firmă de recuperare kruk.Suma este de 4800 Ron.Ce pot face,nu am platit din 2008 și nici nu apar în baza de date de râu platnic.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:04, 12 Decembrie 2018
Contestatie la executare pe motiv ca s-a prescris datoria...
Poate va ajuta un avocat daca nu va descurcati...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevăr, există șansa să se fi prescris dacă n-au făcut acte întreruptive de prescripție, luați legătura cu un avocat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca s-a inceput executarea silita, formulati contestatie la executare. Daca este doar o notificare de plata de la KRUK, nu achitati nimic si cereti ajutor de specialitate. Sunt sanse mari ca dreptul lor sa se fi prescris. Daca discutam doar de o notificare, puteti formula actiune in constatare a prescriptiei dreptului, mai nou existand si jurisprudenta pentru acest obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit restant ioana-03 ioana-03 buna ziua, as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu raspuns la urmatoarele: in 2006 am cumparat in rate o masina de spalat si inca ceva in valoare totala ... (vezi toată discuția)
Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)