avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua coduri COR pe acelasi CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua coduri COR pe acelasi CIM

Se pot trece pe acelasi contract de munca doua coduri COR? Am aceasta situatie, in care la un contract de munca s- a facut un act aditional prin care unui angajat i se impart practic in doua atributiile, dar si salariul, in functie de cele doua COR. Credeti ca se poate inregistra in Revisal asa ceva? Eu pana acum n- am intalnit decat procedura incheierii a doua CIM la acelasi angajator pentru aceeasi persoana, daca lucreaza pe doua functii. Multumesc, astept parerile voastre.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 19 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-un c.i.m. se poate , mentiona un singur COR.

Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Codul muncii nu face distinctia intre diferitele tipuri de contracte de munca care pot fi incheiate de o singura persoana si nici nu limiteaza numarul contractelor de munca incheiate de o singura persoana, astfel incat acestea pot fi, dupa caz, cu norma intreaga sau cu timp partial, pe perioada nedeterminata sau pe perioada determina, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator.

In speta, puteti incheia un nou c.i.m. cu acelasi angajator chiar daca mai aveti incheiat un c.i.m. cu acelasi angajator.
Multumesc frumos. Asta stiam. Numai ca este vorba ca la un CIM s- a facut un act aditional prin care se mai adauga un cod COR, iar tariful orar este diferit pe fiecare din cele doua COR ( in functie de complexitatea/ pregatirea ce s- a considerat ca implica fiecare din atributii). Acest lucru s- a facut deoarece angajatul lucreaza pe doua proiecte diferite. Insa eram cuioasa daca asta este o alta practica pe care eu nu o stiu si daca se poate iregistra in Revisal asa ceva. Multumesc anticipat pentru pareri.
Asa ceva in REVISAL nu se poate opera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu denaeira denaeira Firma noastra are posibilitatea de a da munca la domiciliu (va fi munca in acord,fiecare faza de lucru are o norma de timp care va fi inmultita cu un tarif ... (vezi toată discuția)
Cate cim poate avea un salariat student97 student97 Buna ziua, As avea o intrebare. Daca salariatul X lucreaza cu CIM full time ( 8 ore) la firma A, poate inchide un alt CIM cu firma B tot full time 8 ore? Nu ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca in aceeasi institutie aetnip aetnip Lucrez ca si cadru didactic auxiliar, norma 8 ore/zi. Pot in timpul programului de lucru (in cele 8 ore, adica in acelasi timp) sa predau si la clasa ca ... (vezi toată discuția)