avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... legea gratierii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

legea gratierii

Buna seara, am o intrebare referitoare la noul cod în care spune ca daca un om are un copil de sub 5 ani în întreținere pedeapsa i se reduce la jumătate. Ceea ce nu stiu eu este persoana trebuie sa aiba copilul NUMAI pe numele lui adică sa aiba doar tata , fara mamă SAU poate avea ambii părinti . Pentru a beneficia de aceasta modificare a pedepsei.

Alte discuții în legătură

Redozare pedepse - noul cod de procedura penala, aplicabilitate cedo cedo Implementarea noului cod penal incepind cu 1 feb 2014 presupune si redozarea pedepselor aflate in executare ? (vezi toată discuția)
Legea mai favorabila/noul cod penal ContSters312465 ContSters312465 Buna seara Am o intrebare legata de noul cod penal si limitele de pedeapsa Avand o condamnare de 3 ani cu suspendare, minimul pt articolul la care am fost ... (vezi toată discuția)
Art. 15 cod penal ContSters241638 ContSters241638 Art. 15 Aplicarea facultativă a legii penale mai favorabile în cazul pedepselor definitive Când după rămânerea definitivă a hotărârii de ... (vezi toată discuția)