avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Consiliere juridica domeniu imobiliar pe baza de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Consiliere juridica domeniu imobiliar pe baza de antecontract

Buna ziua! Am nevoie serviciile unui avocat in a ma consilia, pe baza unui antecontract incheiat cu un dezvoltator imobiliar, in legatura cu legalitatea intarzierilor intervenite in construirea blocului (7luni). Mentionez ca am primit si notificari privind aceasta intarziere din partea lor, desi in antecontract eisi-au asumat o intarziere maxima de 90 zile. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters347943 , utilizator 00:01, 20 Ianuarie 2017
Este un antecontract incheiat la Notar? s-au specificat penalitatile in caz de intarziere? (pe zi?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere antecontract prima casa, recuperare avans grgmrnsc grgmrnsc Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. De curand am inceput demersurile catre un apartament de 3 camere situat pe strada Popesti Vest intre statiile de ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vânzare-cumpărare, dare în folosință imobil traian.vasile traian.vasile Bună ziua, Am ales să scriu aici pentru a mă lămuri cu niște chestii și a evita niște eventuale țepe. Deoarece nu cunosc bine situația, mai ales ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani desfiintare antecontract vanzare-cumparare marian.platonov marian.platonov Buna tuturor, As fi foarte bucuros daca cineva cu experienta ne-ar putea indruma si ajuta in asemenea situatie. In Mai 2018, am facut un antecontract de ... (vezi toată discuția)