avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua! Intrebarea mea este mai pot fi executat silit prin poprire pt un credit din 2007? Ultima plata am efectuat-o in 2013. Nu s-a prescris deja in 3 ani? M-am trezit cu contul blocat pt poprire, acum in 2017? Am crezut ca se prescrie in 3 ani. E legal?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:29, 23 Ianuarie 2017
Intr-adevar, termenul in care se prescrie dreptul de a obitne executarea siltia este de 3ani,daca nu s-au facut acte de intrerupere a termenului de prescriptie(recunoastere,plati,notificari ale executorului judecatoresc),faceti contestatie la executarea propriu zisa in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua In 2007 am luat un credit de la BRD. Am platit cca. 1 an de zile. La sf anului 2008 mi s a pus poprire pe salariu pana in 2009 cand am incetat ctr ... (vezi toată discuția)
Drept civil - legea prescriptiei LAKATOSGABRIEL LAKATOSGABRIEL Buna ziua! va rog frumos sa ma indrumati cat mai amanuntit posibil! Problema mea este ca am datorii la mai multe banci,5-6 banci, la un momet dat nu am mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit banca sebastiannarita sebastiannarita Buna ziua, am si eu o intrebare. Am un credit facut la o banca din Romania(aia cu roz) din anul 2008. Din septembrie 2010, din pacate nu am mai reusit sa ... (vezi toată discuția)