avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar ANRP

Buna ziua!
In urma depunerii cu multi ani in urma a unui dosar pentru recuperarea unor despagubirea pentru o casa demolata si a terenului aferent, inainte de 1989, mama mea a obtinut o decizie de validare partiala, in puncte a acestor despagubiri, decizie care (zicem noi) subapreciaza proprietatea demolata. Am inteles ca decizia poate fi atacata la Tribunalul Bucuresti. Problema noastra este legata de faptul ca mama mea (80 de ani) nu poate sustine fizic un asemenea demers, noi fiind din Iasi. Exista o alta modalitate de atac a deciziei sau trebuie sa acceptam situatia sis a mergem mai departe pe calea propusa de ANRP?
Cel mai recent răspuns: tgavrilo , utilizator 13:08, 26 Ianuarie 2017
Contractul de asistență juridică poate fi semnat de către dvs, în calitate de copil al persoanei interesate.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumiri!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar anrp tgavrilo tgavrilo Buna ziua! In urma depunerii cu multi ani in urma a unui dosar pentru recuperarea unor despagubiri pentru o casa demolata si a terenului aferent, inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2019 am introdus o actiune in obligatia de ... CUCU POPESCU ADRIAN CUCU POPESCU ADRIAN Buna ziua! In anul 2019 am introdus o actiune in obligatia de a face impotriva ANRP unde aveam un dosar de despagubiri din anul 2006,pentru care nu primisem ... (vezi toată discuția)