avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... publicarea tabelului preliminar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

publicarea tabelului preliminar

Buna ziua,

Ce sanse are un fost salariat al unei societati aflate in insolventa sa i se admita cererea de repunere in termenul de contestare a tabelului preliminar de creante?
Situatia consta in faptul ca fostul salariat este pensionar, locuieste in mediul rural, iar expresii ca "BPI", "cont pe portalul ONRC" si "adresa de e-mail" i se par rupte dintr-un film stiintifico-fantastic.
Tabelul preliminar a fost publicat in BPI, dar nici vorba ca fostul salariat sa il fi consultat pe aceasta cale, a aflat de tabel intr-un cu totul alt context, dintr-un alt dosar ce privea contestarea unui act, cu mult dupa termenul de 5 zile prevazut de L85.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cereri de creanta-insolventa ursulina ursulina Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o speta din insolventa:avem un debitor care a intrat in insolventa si am depus cererea de admitere a creantei ... (vezi toată discuția)
Este instituită plata unei taxe judiciare sau altă taxa, pentru publicarea de cereri în buletinul procedurilor de insolvență ? viktorV viktorV Publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență, a cererii numită „CONTESTAŢIE ÎMPOTRIVA TABELULUI PRELIMINAR/SUPLIMENTAR AL CREANŢELOR!”, ... (vezi toată discuția)
Ce face angajatul cand firma intra in insolventa simonamuresan simonamuresan Buna ziua, am o întrebare legata de problema pe care o am ca angajat a unei firme, care a intrat de circa 3 săptămâni in insolventa si am întrebat mai ... (vezi toată discuția)