avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SAGA achizitzitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SAGA achizitzitie intracomunitara

Microintreprindere,neplatitoare de TVA, inregistrata în scopuri speciale de TVA (COD VIES ), primeste o factura de publicitate de la GOOGLE Irlanda.
Cum se inregistreaza in Saga.
Multumesc .
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2017
carmen01011958, moderator

Alte discuții în legătură

Cum înregistrez banii încasați de la google? am primit de la ei doar un document "payment receipt" frem frem Buna ziua, Sunt o microintreprindere neplatitoare de TVA dar inregistrata in scopuri speciale de TVA. Recent am incasat 72 dolari de la google ireland pt ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura reclama facebook georgiana.ion georgiana.ion Buna ziua! Am achizitionat servicii de promovare-facebook ads- de la Facebook.Plata accestor servicii se face direct din contul bancar de card al companiei si ... (vezi toată discuția)
Cum pot inregistra factura externa daca sunt neplatitor de tva? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Detin o microintreprindere neplatitoare de TVA si doresc sa achizitionez servicii Google Ad words pe firma, facturate din Irlanda. Plata se face ... (vezi toată discuția)