avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum înregistrez banii încasați de la Google? Am ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum înregistrez banii încasați de la Google? Am primit de la ei doar un document "payment receipt"

Buna ziua,
Sunt o microintreprindere neplatitoare de TVA dar inregistrata in scopuri speciale de TVA. Recent am incasat 72 dolari de la google ireland pt faptul ca in timp ce oamenii viziteaza aplicatille noastre, acestia acceseaza reclamele care apar pe pagina. Intrebarea este cum inregistrez banii acestia ? Ce declaratie tb sa depun ? Tot ce am primit de la google este un document "payment receipt" pe care apare numele firmei si adresa, nici macar coul de tva al nostru nu este trecut.

multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: frem , utilizator 13:40, 20 Martie 2018
Emiteti factura catre Google Ireland, cv. servicii publicitate.
Ioan Petru Butariu, Contabil
si factura va fi cu tva sau fara ?
fara TVA. Google are cod de TVA de Irlanda, iar d-voastra il treceti pe cel primit cand ati efectuat inregistrarea in scopuri speciale de TVA.
Ioan Petru Butariu, Contabil
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare prestari servicii intracomunitare ElenaAndr ElenaAndr Buna ziua, Am o microintreprindere, neplatitoare de TVA, care presteaza servicii de publicitate(Adsense) catre o firma impozabila din Irlanda (Google). A ... (vezi toată discuția)
Saga achizitzitie intracomunitara dudumanu dudumanu Microintreprindere,neplatitoare de TVA, inregistrata în scopuri speciale de TVA (COD VIES ), primeste o factura de publicitate de la GOOGLE Irlanda. Cum se ... (vezi toată discuția)
Cum pot inregistra factura externa daca sunt neplatitor de tva? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Detin o microintreprindere neplatitoare de TVA si doresc sa achizitionez servicii Google Ad words pe firma, facturate din Irlanda. Plata se face ... (vezi toată discuția)