avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,
Va rog daca lucreaz 12 cu 24/ore ,cum recuperez ziua de 23 ianuarie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 24 Ianuarie 2017
Sunteti din sectorul bugetar ?
Da.
Daca ati lucrat in aceasta zi ,atunci solicitati o zi libera.

Daca ati fost libera si trebuia sa munciti, atunci ziua liberă de 23 ianuarie va fi recuperată, în regim de program normal, pe 28 ianuarie 2017 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 31 ianuarie 2017.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare zi decretată libera Jafa Jafa Lucrez la buget iar in ziua decretată libera adica pe 14.08.2017 am fost liber după serviciu.Intrebare : trebuie sa recuperez ziua respectiva prin prestarea ... (vezi toată discuția)
Pontaj NicoletaArtSsm NicoletaArtSsm Buna ziua, Am angajat un salariat incepand cu data de 14.12.2015, lucreaza in ture 12/24 sau 12/48. Total ore ... (vezi toată discuția)
Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)