avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Notificare suplimente alimentare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Notificare suplimente alimentare

Buna seara. Am o intrebare cu privire la notificarea unor suplimente alimentare care contin plante si alti nutrienti (aceste produse se notifica la SNPMAPS din subordinea Ministerului Agriculturii). Legea este aplicata destul de ambiguu in cazul suplimentelor, probabil si fiindca este astfel formulata. Ma aflu in fata unui caz concret in care se refuza notificarea unui supliment pentru ca el contine un oligoelement nepermis in suplimentele alimentare cf Regulamentului 1170/2009. Insa aceeasi institutie a notificat numeroase alte suplimente care contin acest element (chiar si dupa 2009).
Cui ma pot adresa in acest caz?

Alte discuții în legătură

Import (ue) suplimente nutritive deja notificate in romania omnilux omnilux Sper ca am selectat bine forumul pentru aceasta problema, in caz contrar rog un moderator sa il mute in seactiunea corecta. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Tva 9% sau 24% pentru suplimente alimentare(nootropice) import sua ? carmen2016 carmen2016 Importurile din SUA (site-uri online) de suplimente alimentare care sunt clasificate de cei care le vand ca nootropice vor fi impozitate cu 9% in vama sau 24%? ... (vezi toată discuția)
Productie creme cosmetice radu587 radu587 Buna, As dori sa incep o afacere in domeniul productiei produselor cosmetice. Din pacate nu am gasit ce aprobari as avea nevoie pentru productia acestor ... (vezi toată discuția)