Poate o facultate sa admita studentii la master, doar pe baza notelor de la licenta(indiferent de domeniul studiat)? Eu sunt studenta la o facultate cu profil tehnic si vreau sa urmez un master in domeniu, doar ca la admitere se cere doar nota de la licenta. Dupa 4 ani de inginerie, cu o nota de 9.5 am sanse minime sa prind un loc la master deoarece acestea sunt ocupate de studenti cu medii de 10 de la alte facutati( litere, drept, geografie, etc). nu trebuie sa existe totusi un criteriu de selectie bazat pe cunostinte(minime) in domeniu??? care este rolul si valoarea unui master?
Daca va referiti la concursul de admitere pentru master la locurile finanţate de la bugetul de stat atunci aveti dreptate , nota de la licenta e primordiala .Universitatea/facultatea la care doriti dvs sa urmati cursurile de master nu au si cursuri contra cost ? Daca nu , atunci sigur o sa gasiti masterul dvs la alte facultati .
Examen inm
AndreeaAnda
Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM.
1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)