avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie

Cand trebuie sa ma intorc la serviciu pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie daca copilul face 2 ani pe 7 iulie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 25 Ianuarie 2017
Legea și normele metodologice prevăd că, în cazul în care persoana se intoarce la activitatea profesională cu cel puțin 60 zile înainte de finalizarea concediului, respectiv înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 (3) ani, perioada de acordare a stimulentului de inserție se prelungește până împlinește copilul vârsta de 3 ani sau 4 ani în cazul copilului cu handicap.

Asadar, trebuie sa reveniti la munca inainte de data 07.05.2017 pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ma intorc la serviciu ca sa beneficiez de stimulent de insertie pana la 3 ani? crysthynna crysthynna Buna ziua! Copilul împlinește 2 ani in data de 2.05.2017 si daca ma întorc la serviciu începând cu 13.02.2017, beneficiez de stimulent de insertie pana ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie stavageo stavageo Buna ziua, Am si eu o intrebare legat de stimulentul de insertie.Pentru a beneficia de acesta trebuie sa revin la serviciu cu 60 de zile inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie? Alexella Alexella Buna ziua. Sunt in co de crestere a copilului si vreau sa stiu cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie. Copilul face 2 ani pe 20 septembrie 2017 cand ... (vezi toată discuția)