avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

Bună ziua,
Fratele meu locuiește în Spania și este căsătorit cu o cetățeană spaniolă; ei sunt foarte interesați să adopte un copil român, deoarece au avut de trei ori nereușite la fertilizarea in vitro. Ei au 44, respectiv 40 de ani și o situație materială bună. Ce proceduri trebuie urmate pentru a putea adopta un copil din România?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturi la nasterea unui copil ile1075 ile1075 Buna ziua!! In luna octombrie o sa nasc un baietel din mama romanca si tata spaniol(mentinonez ca nu suntem casatoriti),si se va naste in spania, cetatenia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mamica in spania Cecilia Popa Cecilia Popa Buna ziua, as dori informatii cu privire la indemnizatia de crestere data de statul spaniol pe care o primeste o mamica ce locuieste cu acte in regula in ... (vezi toată discuția)
Decontare tratament medical toderascugabriel toderascugabriel Buna ziua, Va rog un sfat sau o indrumare. Sunt salariat cu CIM de 20 de ani si eu si sotia si deoarece nu am putut avea copii am apelat la fertilizarea in ... (vezi toată discuția)