avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită popriri
Discuție deschisă în Executare silită

popriri

Buna ziua ! As dori sa aflu daca un cesionar preia o creanta la data de 01.01.2011 in valoare de 10000 iar la data de 01.04.2013 inmaneaza dosarul catre executor in valoare de 13000 .iar instanta hotarand ca se admite recuperarea creantei.mentionez ca suma totala a titlului executoriu a fost de 15500 ron .recent cnf art 702 CPC amam achitat suma integrala inscrisa in titlul exec....
Cei de la kruk nu vor sa inchida dosarul pe motivul ca as mai avea inca 6000 datorie din dobanzi deoarece li sa comunicat de catre BCR precum majorarea dob.de pana la 25.25% cu toate ca ei au specificat in titlu ca la creanta sau adaugat alte accesorii..Intrebarile mele sunt:
1-de la preluarea creantei cu tot cu penalizari,dobanzi anterioare cesiuni,AU DREPTUL sa adauge si ei dobanda? si cat?
2-daca au dreptul de a pune dobanda- CAT si pana CAND?
3-Daca miam insusit obligatia de a achita titlul integral, mai pot invoca alte sume mai mari?fiindca ma hartuiesc cu telefoane.
4-Daca ei nu miau oprit proprirea la suma respectiva iar angajatorul le-a mai virat 1100 ron.impotriva vointei mele,cine face obiectul unei infractiuni(furt)
5-daca am constatat in graficul lor emis recent o greseala la calculul dobanzi unde au incarcat hoteste( ex. 1+1=3)pot face o plangere penala la parchet ptr.inselatorie?
Mentionez ca vreau sa deschid doua procese impotriva Krukului atat pe latura penala cat si pe parte civila.Astept raspuns.Va multumesc!gigi_berrlogea@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta aferenta unui contract de credit neachitat cimpeancecilia cimpeancecilia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, indrumari legale cu privire la achitarea unui contract de credit pentru care sunt presata de KRUK Romania SRL - ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat silit de catre o firma de recuperari creante ? supersudsrl supersudsrl Am luat un credit de nevoi personale de la banca in 2008 pentru care am semnat eu si sotia. Acum datorita problemelor financiare personale nu am mai reusit sa ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)