avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate vinde handmade fără obligații ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate vinde handmade fără obligații ?

Pot vinde produse handmade fără să am o societate și fără impozit , casa marcat și contabil ? Pentru câteva produse nu ar merita .

Alte discuții în legătură

Vanzare ocazionala la targuri a produselor handmade AnaFrangipani AnaFrangipani Buna ziua, As dori sa stiu daca pot vinde produse handmade in cadrul unui targ organizat in Bucuresti, fara a avea casa de marcat si fara a fi o formatiune ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav. e nevoie de firma pentru a vinde? Miriam.M Miriam.M Eu sunt o persoana cu handicap grav si imi place sa fac lucruri handmade. As vrea sa-mi vand produsele, dar ca sa vand, trebuie neaparat sa-mi fac firma sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse lucrate manual - ce cerinte trebuie indeplinite? Roxie Roxie Buna ziua. Detin PFA pentru activitati de traducere si as dori sa adaug inca doua coduri caen pentru a putea vinde produsele lucrate manual de mine in cadrul ... (vezi toată discuția)