avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Titlu executoriu pentru amenzi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Titlu executoriu pentru amenzi

Buna ziua.am un titlu executoriu emis de primaria la care am domiciliu ptr amenzi de circulatie achitate de mine dar nu mai gasesc chitantele ptr a face dovezi de plata.iar acum datorita sistemului din Romania acele amenzi apar neplatite la fiscal la primaria.precizez ca doamna din acel departament refuza sa imi ia bani pe impozitul pe masina pana nu achit acele amenzi.ce ma sfatuiti.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:35, 25 Ianuarie 2017
Puteti realiza plati inclusiv online prin serviciul Ghiseul.ro
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru , achitata pe ghiseul virtual (ghiseul.ro) , problema cu judecatoria djcristi djcristi buna ziua, am depus o contestatie la Judecatoria Sect 4 in care am contestat un PV emis de Pol Locala S4 , avand domiciliul in alt judet si resedinta in ... (vezi toată discuția)