avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Posibile redevente pentru exploatarea petrolifera a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Posibile redevente pentru exploatarea petrolifera a unui pamanant

Buna ziua,

Va cer sfatul si ajutorul intr-o posibilia viitoare speta.
Detin o parcela de 2500mp.
Pe o suprafata mult mai mare (care o cuprinde si pe a mea) se foreaza cu sonde dupa petrol.
Eu ca proprietar pot beneficia de ceva redevente sau alte forme de remunerare?

Orice informatie ar fi utila.Google-ul nu m-a ajutat iar jurista de la primarie...s-a eschivat in a raspunde.

Va multumsc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum sa fac carte funciara in acest caz? dogarudobra dogarudobra am o suprafata de 2500mp de teren detinuti cu TP Din 2005, 1000mp din acest teren a fost dat in proprietate altei persoane cu 4 ani mai tarziu un mod ... (vezi toată discuția)
Renta - chirie sonda gaz pe teren proprietate privata. muscalucristina muscalucristina Buna ziua! Am si eu o situatie si as vrea sa stiu parerea cuiva de specialitate, si anume: am un teren proprietate personala in Jud Valcea, pe o ... (vezi toată discuția)
Mai putin teren in parcela decat este inscris in cartea funciara!!!! maria_hajjaj maria_hajjaj buna ziua tuturor! voi incerca sa expun problema cat mai succint... In 2006 am cumparat un teren de 17.300 mp.In Martie 2008 am hotarat sa-l parcelez (sa fac ... (vezi toată discuția)