avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate permis furat/pierdut
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

permis furat/pierdut

Cum procedez daca am obtinut permisul de conducere in România in anul 2001,in 2011 l-am preschimbat in spania iar in urma cu un an am venit inapoi in romania , masina a fost soara si permisul spaniol furat. In acest moment acel permis este expirat. La politie in romania mi-au spus ca apar cu permisul expirat.
Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 10:25, 26 Ianuarie 2017
In cazul in care un document este preschimbat cu unul similar de o alta tara ( alt emitent ) , pentru inlocuirea lui trebuie sa va adresati emitentului din tara respectiva ( Spania ) !

P.S. Foarte curioasa explicatia primita de la politia romana , deoarece ei trebuiau sa stie ca documentul a fost preschimbat ! Cand vi s-a eliberat permisul spaniol , nu ati predat permisul romanesc ?
Permisul a fost eliberat in anul 2011 iar cel romanesc a fost predat .
Deci singura modalitate este sa plec in spania chiar daca este expirat?
Luati legatura cu cei de la ambasada spaniola si vedeti ce va comunica ei ca trebuie sa faceti in acest caz . Daca doriti sa reactivati permisul romanesc , trebuie predat cel spaniol ( asa cum ati facut cand l-ati primit pe cel spaniol ) deoarece nu puteti figura cu 2 permise de conducere ( legal vorbind ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)
Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Permis spaniol suspendat în spania, dar nepredat la poliție. Îl pot preschimba cu unul românesc? Alin sandu Alin sandu Bună seara, am o mare nedumerire am permis de conducere spaniol, de curând mi a fost suspendat in Spania pentru alcoolemie pe o perioada de 2 ani jumate, eu ... (vezi toată discuția)