avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Atestat traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Atestat traducator

Buna ziua. As dori sa stiu daca a sustinut careva examenul pentru atestat de traducator autorizat , si daca da, ce pasi a trebuit sa urmeze. Mentionez ca nu am urmat invatamant superior pe aceasta calificare , si nici invatamant superior cu predare in (cazul de fata ) limba engleza. Este vreun model de subiect de examen disponibil pe internet pentru download? Multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:23, 26 Ianuarie 2017
Buna ziua,

Pentru a nu incarca platforma cu informatii deja existente in topicul de traduceri, va recomand sa cititi discutiile din cele 2 linkuri de mai jos in care veti gasi informatii relevante despre modalitatea de desfasurare a examenelor si alte linkuri in care gasiti subiecte si tematici folosite la examene in diferite limbi inclusiv engleza.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
De asemenea, date, costuri si informatii despre examenele pentru obtinerea certificatului de traducator, gasiti in linkul de mai jos.
[ link extern ] /
L.C.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dicþionarelor bilingve în sala de examinare sozo sozo buna seara, Am si eu o rugaminte referitor la examenul de traducatori din sesiunea martie 2012 juridic italina.Sunt nedumerita in ceea ce priveste folosirea ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen pentru atestat traducãtor turcã-românã ioneladede ioneladede multumesc anticipat m/ar interesa obtinerea unui atestat de traducator turco roman daca m/ati putea ajuta cu modele de subiecte sau cateva idei despre ... (vezi toată discuția)