Buna ziua. Pentru un SRL cu 1 angajat (administratorul firmei este si unic angajat) care nu are activitate la sediul social al firmei, dar își desfășoară activitatea la terți ( printr un contract de prestări servicii medicale între SC), de ce este nevoie din punct de vedere al protecției muncii ( si medicinei muncii)??
Mulțumesc.
Administratorul SRL se autoinstruieste (legislatie, norme, normative, instructiuni proprii, etc.) referitor la activitatea sa profesionala si riscurile profesionale specifice activitatii sale. La firmele unde presteaza activitati in baza unui contract de prestari servicii medicale se va supune normelor ssm existente in cadrul firmelor respective si va fi instruit din punct de vedere ssm asupra riscurilor profesionale specifice acestor firme si al activitatilor pe care le desfasoara, de catre SIPP organizat in aceste firme.
Mulțumesc pt răspuns.
Dar nu înțeleg ce înseamnă asta. Firma are un angajat, tot eu ( care sunt si administrator). Trebuie sa nu sa merg la o firma care se ocupa de protecția muncii/medicina muncii sau nu?
Am scris in mesajul anterior - se autoinstruieste, deci isi face singur activitatea de prevenire si protectie in domeniul ssm. In paranteza am scris - legislatie. Daca nu cititi legislatia (se gaseste pe internet), macar cu titlu informativ, nu aveti cum sa aflati ce se intelege prin activitatea ssm si cu atat mai putin sa incercati sa respectati prevederile legale.
Nu trebuie sa mergeti la nicio firma autorizata sa presteze activitati in domeniul ssm.