Buna ziua ,
Am o societate comerciala si am nevoie sa-i fac o expertiza contabila .
Am inteles ca trebuie sa o faca un expert contabil care nu are legatura cu societatea .
Vreau sa stiu ce acte trebuie sa prezint expertului .
Va multumesc !
Expertiza contabila judiciara se efectueaza de un expert contabil autorizat de Ministerul justitiei. Expertul este nominalizat de instanta de judecata/ parchet in cadrul unui dosar aflat pe rol. Lista expertilor contabili judiciari se gaseste pe site-ul MJ si la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare de pe langa tribunalul judetean/ al municipiului Buc.
Expertiza contabila extrajudiciara se efectueaza la cererea unei firme/ persoane interesate. In functie de obiectivele fixate pentru expertiza, expertul solicita documentele utile care trebuie sa i se puna la dispozitie. Lista cu experti extrajudiciari contabili se regaseste la asociatia expertilor contabili din judet. Puteti gasi si pe internet expert contabil extrajudiciar din judetul dvs.
Expertiza trebuie sa o fac pentru marirea capitalului ca sa pot ramane pe profit caci altfel ma duc la micro.
Vreau sa fac marirea de capital din rezerve , nu sa depun banii propriu-zis .
Pentru expertiza se vor cerere balantele la lunile in care au fost inregistrate sumele cu care se majoreaza, fisele unor conturi - detaliile vi le poate spune orice expert judiciar contabil.
Expert parte
Anatol2017
Expertul parte trebuie sa fie pe lista Tribunalului sau Judecatoriei? In cazul meu, este vorba despre o expertiza topografica. Expertul parte a fost pe lista ... (vezi toată discuția)