avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recalificarea caii de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recalificarea caii de atac

Se va anula recursul formulat in cazul in care calea legala este Apelul?
Preciez ca in dispozitivul instantei a fost cu recurs in 15 zile.
Nu.
Daca instanta nu va pune in discutie, din oficiu, recalificarea caii de atac, puteti sa o solicitati dumneavoastra.
Sa nu aveți probleme ca urmare a motivării în drept.
Aceasta ar fi principala problema.
nu am inteles exact art.457 alin.3 c.p.civila de asta si intrebarea mea ,mai exact ,"......De la data comunicării începe să curgă, dacă este cazul, termenul pentru exercitarea căii de atac prevăzute de lege." cum adica daca este cazul?pai daca o recalifica consider ca este cazul,nu?!?
Se refera la situatiile in care o hotarare este fara cale de atac - hotararea fondului este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac ioanandrei ioanandrei Daca : - Obiectul DODARULUI este : \" constatare nulitate act\" - Materia juridica : \" Contencios administrativ si fiscal \" ... (vezi toată discuția)
Cai de atac iuliamariana iuliamariana Am avut un dosar la tribunal cu urmatoarea solutie : \\"Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Recalificarea caii de atac ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma sfatuiti: daca INSTANTA DE FOND judeca o cauza si da o sentinta , indicind apoi ca aceasta sentinta poate fi atacata cu o CALE DE ATAC ... (vezi toată discuția)