avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Recuperare impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Recuperare impozite

Va rog sa-mi spuneti daca imi pot recupera impozitele pe cladire si pe un mijloc auto aferente anului 2016 si 2017(deja platite), intrucat conform legii 227/2015 privind Codul Fiscal art.456,alin(1), litera t) si art.469,alin(1),litera b) sunt scutit de la plata impozitelor, deoarece am in intretinere un copil minor bolnav de diabet zaharat tip 1, incadrat in gradul de handicap GRAV-cu asistent personal.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
rosucristian1972, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna , am un unchi care este persoana cu handicap accentuat si zilele astea a primit de la primarie o instintare prin care i se comunica ca are de platit ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cladiri cu destinatie locuinta si auto pentru persoane cu handicap nicuteris nicuteris O persoana cu handicap accentuat, beneficiaza de scutire impozit pentru pentru locuinta si autoturim detinute in coproprietate in procent de 100% , conform ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap cristid64 cristid64 Buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si in urma cu o saptamana primaria orasului TARGU MURES mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)