avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare Biserica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare Biserica

Buna ziua,


Numele meu este Vasile si am doua job-uri, daca pot spune asa.

In weekend profesez ca pastor intr-o comunitate mica din judetul Cluj dar in timpul saptamanii lucrez la o multinationala-vorbind fluent germana si olandeza - si avand in vedere ca am facut si studii economice superioare.
Consiliul de conducere a Bisericii-pe tara- mi-a pus in vedere sa renunt la al doilea job, cel lumesc..parca ar trai in evul mediu..mie mi se pare ca e vorba de o crasa discriminare si as vrea sa dau biserica in judecata..ce propuneti?

Va multumesc,

Cu stima, Vasi
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
xlbocskay, utilizator
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 12:27, 29 Ianuarie 2017
Puteti actiona in instanta Biserica , dar care ar fi obiectul actiuni?
Ati intrebat pe cei din conducerea bisericii daca va asigura ei veniturile obtinute in cursul saptamanii in schimbul renuntariu la job??
Bună,

Va mulțumesc pentru feedback. Până la urmă vor să mă strângă cu ușa sa renunț..
Foarte bună întrebare: răspuns... Nu-i interesează din ce trăiesc.. Ei,normal,traiesc ca îmbuibații...niste nesimțit care fură oamenii fără rușine și unii mai sunt și turnatori..
Acum, stiti si dvs vorbele "Pana la Dumnezeu te mananca sfintii!" si "Pestele de la cap se impute!"...
Se pare ca orice biserica are si uscaturi! :)

Alte discuții în legătură

Este posibila obligarea angajatului la mentinerea locului de munca? suciugeorgeta suciugeorgeta exiata cumva posibilitatea de a face in asa fel ca un salariat dupa ce este invatat ce sa faca....este vorba de vanzatoare, sa nu mai renunte la locul de ... (vezi toată discuția)
Angajare preot ami399 ami399 Decizia ierarhului este unilaterala?Poate emite decizia de angajare fără acordul preotului? Soțul e profesor și preot onorific fără salariu. (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)