avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare preot
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare preot

Decizia ierarhului este unilaterala?Poate emite decizia de angajare fără acordul preotului? Soțul e profesor și preot onorific fără salariu.
Cel mai recent răspuns: ami399 , utilizator 13:00, 6 Ianuarie 2018
Poate detaliati mai mult problema dvs.

Cine si unde se face angajarea?
Soțul este de 7 ani preot onorific intr-un sat de 50 familii,fără salariu și angajat ca profesor titular.După 7 ani ierarhul Dunării de Jos se gândește sa-la angajeze cu jumatate de norma 3 luni emițând decizia de încadrare în decembrie.Soțul i-a făcut cunoscut în scris ca nu accepta salariul întrucât nu poate justifica orele la biserica fiind profesor la 5 scoli.Nu a semnat nimic deși i-a solicitat protoieria acest lucru.
-Il poate obliga sa-l angajeze?Nesemnand decizia ierarhului este nula?
-Nu se încalcă Constitutia, codul muncii?
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
Puteți sa-mi spuneți dacă decizia nesemnata este nula și ce legi s-au incalcat? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime c.oana c.oana Sotul meu este profesor titular cu cartea de munca in invatamant, unde primeste un spor de 15% cf transelor de vechime in munca. Mai este si preot de 2 luni si ... (vezi toată discuția)
Angajare preot validunca validunca Buna ziua. Suntem unitate sanitara , prestatoare de servicii medicale cu buget de la Casa de Asigurari de Sanatate. Fostul preot a iesit la pensie limita de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie pe fata ublanoi ublanoi Am cumparat acum 10 ani un loc de veci ( 2 morminte, adica 2,5mx2,4m=6 mp ) in curtea bisericii din satul unde sotia mea mosteneste o casa si terenul aferent ... (vezi toată discuția)