avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa evacuez pe cineva din casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa evacuez pe cineva din casa

buna bunicul meu locuieste cu fica, ginerele , nepoata lui . probemele au inceput la scur timp dupa ce sa mutat ginerele la el . certuri batai ... cum poate sa il evacuieze din casa pe ginere ,fica ,si nepoata lui . mentionez ca au buletin pe adresa respectiva . Mai mentionez ca am inregistari cum sare la el sal bata il ameninta si injura .
Cel mai recent răspuns: danYel19 , utilizator 10:15, 27 Ianuarie 2017
Problemele sunt delicate. In primul rand trebuie lamurit cine este proprietarul tabular al casei si terenului aferent, apoi modalitatea care a facut primirea in spatiu pe fiica, ginere si nepotica. Daca certurile si bataile continua trebuie facuta plangere la politie pentru lamurirea lucrurilor. .
Bunicul sa formuleze un ordin de protectie si sa solicite evacuarea din imobil a persoanelor respective. Sa depuna in prealabil si o plangere la politie.
bunicul este titularul apartamentului , fica lui a locuit un timp acolo dupa care sa casatorit a locuit la ginere intretimp a aparut si nepoata care are 2 ani si jum acum , la evacuat pe el de unde stateau si sa rugat de el sa le faca buletine si sa stea acolo pana gaseste cu chirie si sa facut chirie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ginere din locuinta proprietate personala daniaday daniaday Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiica, ginerele si nepoata mea. De foarte multa vreme ginerele meu ma umileste cu fiecare ocazie, se ... (vezi toată discuția)
Casa în care locuim este pe numele bunicilor din partea mamei. părinții mei nu se mai înțeleg, poate fi dat tata afară în caz de divorț? Mimi... Mimi... Bună ziua! Am următoarea speță. Mama mea vrea sa divorțeze de tatăl meu... Nu mai sunt în relații bune de ceva vreme de când el a continuat sa bea ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea fostului sot monica2024 monica2024 Buna seara, Parintii mei au divortat in septembrie 2010 si de atunci locuiesc in acelasi apartament, partajul nefiind itentat si efectuat. Problema este ... (vezi toată discuția)