avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... crestere salariu minim brut-concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

crestere salariu minim brut-concediu medical

Buna ziua.
Avand in vedere cresterea salariului minim brut de 1450 lei de la 1 februarie, in situatia angajatilor care se afla in concediu medical, care este data intocmirii actului aditional la CIM sau emiterii deciziei, 1 februarie sau dupa ce revin din concediul medical?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 27 Ianuarie 2017
Majorarea salariului si intocmirea actelor aditionale la c.i.m. privind majorarea acestuia va avea loc dupa revenirea din concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Lucrez la o firma de paza cu contract pe 3 luni cu varianta de prelungire si as dori sa stiu daca de la 1 februarie trebuie sa scrie pe contract ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic + lichidare la zi Loredana_84 Loredana_84 O salariata doreste lichidarea la zi, cu prima zi in care revine din concediu crestere copil. Pentru revenirea din CIC am intocmit un act aditional de revenire ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu brut - salariati in cm Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata , In situatia in care exista salariati in concedii medicale , exemplu gravide cod 08 sau concedii fara plata , dar si salariati suspendati, ... (vezi toată discuția)