avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat numere rosii provizorii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat numere rosii provizorii expirate

Buna ziua , ma numesc stefan romeo catalin , si in data de 27.12.2016 a fost retinut permisu de conducere pentru numere rosii expirate RO , eu astept in momentul de fata sa primesc ceva acasa de la parchet o amenda si pe cat timp imi va suspenda permisu , problema ee ca eu sunt in scoala de profesionisti pentru cat C-E si mai am valabil dosarul 5 luni , cat va dura tam-tamul acesta si cand imi pot recupera mai repede permisul ? va rog frumos astept un rasp :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:36, 27 Ianuarie 2017
Este posibil sa fiti trimis in judecata, nu stiu cine v-a spus de amenda, dar nu se dispune asa ceva in faza de UP.
Art. 334

Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat

(1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.

Daca dosarul ajunge in instanta si veti fi condamnat cu suspendare sau veti primi o amenda penala permisul se va anula.
Tam-tamul va dura pana la o hotarea definitiva a instantei de judecata sau o ordonanta a procurorului de scoatere de sub urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere Monica@yahoo Monica@yahoo Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)
Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)