avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de mediu platita in 2015
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de mediu platita in 2015

Am platit taxa de mediu in anul 2015 ianuarie si ma intereseaza daca pot sa o recuperez ?
Cel mai recent răspuns: denisa13 , utilizator 17:15, 27 Ianuarie 2017
Doar in instanta.
plata se face integral la toata suma platita (eu am platit 2800lei taxa se recupereaa integral sau in transe )?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu (prima inmatriculare) ifronea ifronea buna ziua; ma intereseaza sa stiu cum se face procedura prealabila la Finante? cine a facut-o il rog sa ma ajute si pe mine; ma intereseaza in mod special ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)