avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se poate schimba directorul unei societati pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se poate schimba directorul unei societati pe actiuni?

Cum se poate schimba directorul unei societati pe actiuni?

In conditiile in care firma e pe pierdere de ani de zile, sunt 70 de actionari minoritari, obiectul de activitate al societatii e inchirierea buniurilor proprii, spatiile sunt inchiriate toate, nu se fac investitii si toate veniturile sunt cheltuite aiurea. Plus ca 50% din chirii sunt incasate la negru.
Minim cat% din voturi pot schimba ceva?

Societatea are un teren cu cateva hale. Am dori sa vindem terenul si sa impartim profitul la actionari si sa inchidem firma

Alte discuții în legătură

Firma LadyBlondy LadyBlondy Buna ziua.Cu ex sotul am cumparat pe o firma o hala si teren din care doar 10 % este al meu.Acuma el vrea sa ma scoata din firma fara sa imi dea nimik.Desi ... (vezi toată discuția)
Cum putem modifica legea 31/90 in sensul de a proteja dreptuirile actionarilor minoritari? copilarie copilarie Sant actionar intr-o societate pe actiuni cu 33.33% din actiuni.Ceilalti 4 actionari sant 2 familiii ( sotul cu 31.35% si sotia cu 1.98%) ,fiecare familie ... (vezi toată discuția)
Dividende pentru actiunile de la fondul proprietatea Mischinger Gheorghe Stefan Mischinger Gheorghe Stefan Sunt un pensionar care invata acum, la 70 de ani sa utilizeze internetul.#-o Din pacate, de cateva luni, sunt unul dintre actionarii minoritari ai Fondului ... (vezi toată discuția)