avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinerea permisului 90 de zile , dosar clasare litera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinerea permisului 90 de zile , dosar clasare litera b.

Am savarsit fapta de conducere autovehicul neinmatriculat .. s-a deschis dosar penal si s-a solutionat cu clasare litera b. Si permisul mi-a fost luat pe 90 de zile ...Am dat testul si l-am luat cand trebuie sa iau permisul ? Dupa 60 de zile ?
Cel mai recent răspuns: Ionut95 , utilizator 00:03, 28 Ianuarie 2017
90.
Doar nu imi mareste suspendarea sa inteleg:) daca nu dadeam testul stateam 120 de zile ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare 90 zile daniel123456 daniel123456 Buna ziua. Am fost oprit aseara plecand de la un chef am baut 4 sau 5 pahare de vin si m au oprit politai si a iesi 0.14 si prin urmare am primit fara drept de ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat floreradiana floreradiana Buna ziua. In urma tractarii unei remorci neinmatriculate, mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, cu verificare a cunoasterii ... (vezi toată discuția)