avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LItigiu de munca pierdut- spor conditii vatamatoare- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LItigiu de munca pierdut- spor conditii vatamatoare- CEDO

As dori sa ajung la Cedo pt o nedreptate in interes de serviciu . Sunt laborant chimist și am dreptul la sporul de condiții vătămătoare,spor pe care l-am luat și colega mea care s-a pensionat , iar prin expertizarea de direcția publica de sănătate sunt multe noxe și ar trebui sa beneficiez de spor . Am dat în judecată dar D-na judecător nu mi-a dat câștig de cauză specificând că nu lucrez în aceleași condiții că și colega mea . Este o aberație ținând cont că este același loc de munca deoarece dumneaei s-a pensionat iar eu sunt in loc . Ceilalți colegi au dat și ei în judecată pt sporul de ecran , arhiva .. etc , și unii au pierdut alții au câștigat .. mi se pare o mare prostie și discriminare unii câștigând iar alții pierzând pt aceeași cauză și același obiect .

Alte discuții în legătură

Am o intrebare in legatura cu ce s-ar putea face din punct de ... ccrriissttiinnaa ccrriissttiinnaa Am o intrebare in legatura cu ce s-ar putea face din punct de vedere juridic in urmatoarea situatie:Am sustinut un examen in cadrul universitatii unde sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale conditii deosebite de munca vilica123 vilica123 Buna ziua! Lucrez ca registrator medical la Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti, in urma ... (vezi toată discuția)
Baza legala - sporuri ? oanaportar oanaportar Care este baza legala: - pentru sporul de ecran ( sporul de calculator ) ? - pentru sporul de conditii vatamatoare ? Sporul de ecran este un spor de ... (vezi toată discuția)