avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avansuri incasate de la o societate din afara ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avansuri incasate de la o societate din afara comunitatii

Buna ziua,

Am un contract de prestari servicii care presupune plata in avans pana la finalizarea lucrarii, avansurile le-am facturat fara tva.

Este corect?

Alte discuții în legătură

Tva 24% in loc de 19% ? bullred bullred Am comandat o masina acum cateva zile si am primit un \"Bon de Comanda\" in care se specifica partile contractante, adica fabrica masinii (Dacia) si eu, ... (vezi toată discuția)
Greseli contabile luciapap luciapap Buna dimineata, sunt noua pe forum si as avea cateva intrebari pt binevoitori: 1.In 2007 sau facut 3 facturi de avans din greseala sa trecut pe ct 704,iar ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua Am o neclaritate legata de facturarea prestarilor de servicii catre o firma din UE. Societatea noastra presteaza servicii de constructii ... (vezi toată discuția)