avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Contract vanzare cumparare animale vii
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Contract vanzare cumparare animale vii

Va rog sa ma ajutati cu un model de contract vanzare cumparare
Ca persoana fizica doresc sa cumpar din Europa oi/miei vii dar trebuie sa apelez la un intermediary SRL care are carantina si nr de inregistrare in sistemul intra-comunitar TRACES pentru transferul animalelor intra-comunitar.
Vanzatorul cu al sau numar de inregistrare TRACES elibereaza: Certificatul de sanatate al animalelor, Aviz de insotire, doar pentru firma cumparatoare care are nr de inreg. TRACES (nr de inreg. TRACES nu se elibereaza persoanelor fizice) .
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru transport marfa cipiri cipiri Buna ziua, daca se poate va rog sa-mi spuneti ce documente de insotire trebuie sa aiba in masina, un transportator de animale vii, capacitatea masinii fiind ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Documente justificative otto2007 otto2007 Buna seara, Am o intreprindere Familiala impreuna cu fiul meu cu activitate principala comert ambulant si secundara producator de obiecte din lemn. Noi ... (vezi toată discuția)